| ΠΟΙΚΙΛΙΑΚH ΣYΝΘΕΣΗ | Σαββατιανό Μαλαγουζιά | |
| ΠΓΕ ΑΤΤΙΚHΣ, VOL | 12,5% | |
| ΠΕΡΙΟΧH | Αμπελώνες Σπατών & Πικερμίου | |
| ΟΙΝΟΠΟIΗΣΗ | Προζυμωτική εκχύλιση σε ελεγχόμενο περιβάλλον, αλκοολική ζύμωση σε χαμηλές θερμοκρασίες. | |
| ΓΕΥΣΤΙΚA ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚA | Μάτι: Ξανθοκίτρινο χρώμα, με πράσινες ανταύγειες. | |
| Μύτη: Αρώματα λευκόσαρκων φρούτων (αχλάδι, ροδάκινο) και βοτάνων που θυμίζουν φτέρη και πράσινη πιπεριά. | ||
| Στόμα: Γεύση πλούσια με αίσθηση λιπαρότητας και έντονα δροσιστική χάριν της οξύτητας του, που ενισχύεται από ντελικάτα αρώματα φρέσκων φρούτων στο τελείωμα. | ||
| ΣΕΡΒIΡΕΤΑΙ | θερμοκρασία 8-μεγιστο 12°C σε ποτήρι μεσαίου όγκου | |
| ΠΑΛΑIΩΣΗ ΣΤΟ ΚΕΛAΡΙ | απολαμβάνεται φρέσκο | |
| ΑΡΜΟΝIΑ ΣΤΟ ΠΙAΤΟ | Άγαπά τα ριζότο και πάστες με θαλασσινά ή ενισχυμένα με σπαράγγι ή πιπεριά, μπαρμπουνάκι με δενδρολίβανο, λευκά κρεατικά όπως κοτόπουλο με κάρυ, κουνέλι λεμονάτο με λουίζα, πλούσιες σαλάτες, λευκά τυριά λιπαρά, αλλά και σαλάτες δροσερές πράσινες σαλάτες εμπλουτισμένες με φρούτα. |