| ΠΟΙΚΙΛΙΑΚH ΣYΝΘΕΣΗ | Αγιωργίτικο, Merlot | |
| ΠΓΕ ΑΤΤΙΚHΣ, VOL | 13% | |
| ΠΕΡΙΟΧH | Αμπελώνες Πικερμίου | |
| ΟΙΝΟΠΟIΗΣΗ | Προζυμωτική εκχύλιση 8-10 ώρες ελεγχόμενο περιβάλλον, αλκοολική ζύμωση σε χαμηλές θερμοκρασίες | |
| ΓΕΥΣΤΙΚA ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚA | Μάτι: Χρώμα ροδιού με τριανταφυλλένιες αποχρώσεις. | |
| Μύτη: Γοητευτική μύτη που θυμίζει αρώματα φράουλας, ροδιού και βύσσινου, με πινελιές γλυκόριζας. | ||
| Στόμα: Γεύση ζουμερή, με τραγανή οξύτητα και διακριτική παρουσία τανινών που προσφέρουν γευστικό όγκο και πολυπλοκότητα. Πλούσια αρώματα στον ουρανίσκο και μακρά πικάντικη επίγευση με βοτανικές χροιές στο τελείωμα. | ||
| ΣΕΡΒIΡΕΤΑΙ | Θερμοκρασία 10-12°C σε ποτήρι μεσαίου όγκου | |
| ΠΑΛΑIΩΣΗ ΣΤΟ ΚΕΛAΡΙ | Απολαμβάνεται φρέσκο | |
| ΑΡΜΟΝIΑ ΣΤΟ ΠΙAΤΟ | Ratatouille, BBQ κρεάτων, γλυκόξινα πιάτα ασιατικής κουζίνας, ζυμαρικά με κόκκινες σάλτσες, λαδερά κατσαρόλας όπως φασολάκια, κοτόπουλο με μπάμιες, μαλάκια και οστρακόδερμα σχάρας, σαρδέλα στο φούρνο, σαλάτες πράσινες ή κρύων ζυμαρικών, αλλαντικά βρασμού και φυσικά πίτσα. |